Nutriční hodnoty (Jablečný dezert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 106 963 kJ / 25 565 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 243,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 216,95 g |
Tuky | 350,18 g |
– nasycené | 128,46 g |
– nenasycené | 166,70 g |
–– mononenasycené | 52,45 g |
–– polynenasycené | 114,25 g |
––– omega 3 | 20,11 g |
Vláknina | 1 189,60 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 4 764,60 g |
– cukry | 4 345,00 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
300 300 g strouhaných jablek (4 ks středních jablek) | Jablko čerstvé | 45000 g |
100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |
100 g 100 g nahrubo sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
1 lžička 1 lžička perníkového koření | Perníkové koření | 5 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
půl sáčku sáčku kypřicího prášku | Kypřící prášek |