Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s mrkví a hráškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 409 kJ /
1 532 kcal
Bílkoviny90,55 g
– z toho živočišné bílkoviny87,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,05 g
Tuky109,88 g
– nasycené48,68 g
– nenasycené53,51 g
–– mononenasycené44,22 g
–– polynenasycené9,29 g
––– omega 30,14 g
Vláknina11,67 g
Cholesterol 2,56 g
Sodík 2,01 g
Sůl5,00 g
Sacharidy41,30 g
– cukry21,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 menší nakyslé jablko Jablko čerstvé 150 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
mražený hrášek Hrášek zelený mražený
kuřecí vývar Vývar kuřecí
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 1 rovná lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
kousek kousek sádla Sádlo vepřové
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
snítka snítka tymiánu Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.