Nutriční hodnoty (Tříkrálový kynutý věnec se šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 8 309 kJ / 1 986 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,30 g |
Tuky | 59,00 g |
– nasycené | 26,27 g |
– nenasycené | 24,40 g |
–– mononenasycené | 18,54 g |
–– polynenasycené | 5,86 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 9,96 g |
Cholesterol | 872 mg |
Sodík | 744 mg |
Sůl | 1,73 g |
Sacharidy | 292,76 g |
– cukry | 86,42 g |
––– laktóza | 5,18 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
60 g 60 g moučkového cukru | Cukr bílý | 60 g |
1 1 bio citron - kůra | Citrón čerstvý | |
1 1 bio pomeranč - kůra | Pomeranč čerstvý | |
12 g 12 g čerstvého droždí (1/4 kostky) | Droždí pekařské lisované | 12 g |
1 lžička 1 lžička cukru krystal | Cukr bílý | 6 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
35 g 35 g másla | Máslo kravské | 35 g |
1 1 střední vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
mouka na podsypávání | Mouka pšeničná hladká | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
moučkový cukr na posypání po upečení | Cukr bílý | |
2 2 smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |