Nutriční hodnoty (Dušené hovězí na způsob soljanky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 300 kJ / 72 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,30 g |
Tuky | 2,60 g |
– nasycené | 1,46 g |
– nenasycené | 1,10 g |
–– mononenasycené | 0,35 g |
–– polynenasycené | 0,75 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hovězího masa, nejlépe krku, ale může být i kližka | ||
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 1 malý rajčatový protlak v plechovce | Protlak rajčatový | |
1 1 a 1/2 dl červeného suchého vína | Víno červené suché | |
3 dl 3 dl vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 300 ml |
2 2 středně velké kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
olej | Olej řepkový | |
sůl, pepř | Pepř černý |