Nutriční hodnoty (Řecký salát (jak ho dělám já))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 156 kJ / 993 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,90 g |
Tuky | 55,70 g |
– nasycené | 24,28 g |
– nenasycené | 30,33 g |
–– mononenasycené | 24,30 g |
–– polynenasycené | 6,03 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 19,30 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 2,62 g |
Sůl | 6,25 g |
Sacharidy | 49,20 g |
– cukry | 43,75 g |
––– laktóza | 16,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
25 dkg 25 dkg cherry rajčátek | Rajčata cherry | 250 g |
25 dkg 25 dkg sýra Fetaki (jde nahradit balkánským) | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
15 dkg 15 dkg zelených oliv - vypeckovaných a naplněných pálivou paprikovou pastou | Olivy čerstvé nezralé | 150 g |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sladidlo dia | E951 - Aspartam | |
olivový olej | Olej olivový |