Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandlové mléko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 946 kJ /
943 kcal
Bílkoviny28,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,00 g
Tuky76,00 g
– nasycené7,20 g
– nenasycené68,00 g
–– mononenasycené36,00 g
–– polynenasycené32,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina16,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,80 g
– cukry1,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
160 g 160 g mandlí Mandle neloupané 160 g
javorový sirup Sirup javorový
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.