Nutriční hodnoty (Dortový korpus vanilkový)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 613 kJ / 2 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,70 g |
Tuky | 79,41 g |
– nasycené | 13,98 g |
– nenasycené | 49,99 g |
–– mononenasycené | 36,18 g |
–– polynenasycené | 13,81 g |
––– omega 3 | 2,81 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 1,56 g |
Sodík | 640 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 259,47 g |
– cukry | 130,47 g |
––– laktóza | 1,47 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec (po cca 50 g) | Vejce slepičí | 420 g |
120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
180 g 180 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 180 g |
30 g 30 g oleje | Olej řepkový | 30 ml |
30 ml 30 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
3 g 3 g prášku do pečiva | Kypřící prášek | 3 g |
vanilka dle chuti (vanilková pasta, mletá vanilka, vanilkový extrakt atd) | Aroma vanilkové |