Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karamelizované hrušky nebo jablka na cokoliv)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 119 kJ /
745 kcal
Bílkoviny6,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,05 g
Tuky20,25 g
– nasycené1,63 g
– nenasycené15,45 g
–– mononenasycené1,58 g
–– polynenasycené13,88 g
––– omega 32,35 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy129,35 g
– cukry117,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hrušek (nebo jablek) Hruška čerstvá 300 g
80-100 g 80-100 g cukru krupice (dle sladkosti ovoce) Cukr bílý 90 g
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
1 svitek 1 svitek celé skořice Skořice ceylonská
1 1 hřebíček (možno vynechat) Hřebíček
30 g 30 g vlašských ořechů (možno vynechat) Vlašské ořechy 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.