Nutriční hodnoty (Karamelizované hrušky nebo jablka na cokoliv)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 119 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,05 g |
Tuky | 20,25 g |
– nasycené | 1,63 g |
– nenasycené | 15,45 g |
–– mononenasycené | 1,58 g |
–– polynenasycené | 13,88 g |
––– omega 3 | 2,35 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 129,35 g |
– cukry | 117,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hrušek (nebo jablek) | Hruška čerstvá | 300 g |
80-100 g 80-100 g cukru krupice (dle sladkosti ovoce) | Cukr bílý | 90 g |
50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
1 svitek 1 svitek celé skořice | Skořice ceylonská | |
1 1 hřebíček (možno vynechat) | Hřebíček | |
30 g 30 g vlašských ořechů (možno vynechat) | Vlašské ořechy | 30 g |