Nutriční hodnoty (Frankfurterky (klobásky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 978 kJ / 4 058 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,50 g |
Tuky | 355,63 g |
– nasycené | 101,87 g |
– nenasycené | 253,77 g |
–– mononenasycené | 190,97 g |
–– polynenasycené | 62,80 g |
––– omega 3 | 3,08 g |
Vláknina | 62,10 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 16,25 g |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 140,33 g |
– cukry | 7,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3,5 kg 3,5 kg vepřového výřezu 90/10 | ||
0,5 kg 0,5 kg vepřového laloku (podbřišek) | Vepřový lalok | 500 g |
80 g 80 g rychlosoli | Rychlosůl | 80 g |
10 g 10 g černého mletého pepře | Pepř černý mletý | 10 g |
1 lžička 1 lžička hrubě namletého černého pepře | Pepř černý | 5 g |
1 lžička 1 lžička bílého pepře | Pepř bílý | 5 g |
5 5 velkých stroužků česneku | Česnek čerstvý | 350 g |
2 lžíce 2 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 40 g |
200-300 ml 200-300 ml vepřového vývaru | Vývar vepřový | 250 ml |
20 20 m kolagenových střívek (skopových) kalibr 17/19 mm |