Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzský ořechový řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie25 183 kJ /
6 019 kcal
Bílkoviny138,52 g
– z toho živočišné bílkoviny105,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,15 g
Tuky432,99 g
– nasycené167,52 g
– nenasycené225,02 g
–– mononenasycené132,32 g
–– polynenasycené92,70 g
––– omega 316,49 g
Vláknina15,30 g
Cholesterol 3,01 g
Sodík 1,28 g
Sůl3,28 g
Sacharidy373,93 g
– cukry294,18 g
––– laktóza38,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 PL 3 PL krystalového cukru Cukr bílý 45 g
3 PL 3 PL hladké mouky (speciál) Mouka pšeničná hladká 30 g
1 KL 1 KL prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
na špici nože sody bicarbony Jedlá soda
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
180 g 180 g krystalového cukru Cukr bílý 180 g
3 PL 3 PL horké vody Voda 54 ml
1/2 dl 1/2 dl oleje Olej řepkový 50 ml
3 PL 3 PL hladké mouky (speciál) Mouka pšeničná hladká 30 g
1 KL 1 KL prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
150 g 150 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 150 g
750 ml 750 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 750 ml
2,5 2,5 bal. Zlatého klasu Puding v prášku
1 1 vanilkového cukru Cukr vanilkový
1 PL 1 PL rumu Rum 17 ml
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
6 PL 6 PL broskvového džemu Džem ze směsi ovoce 90 g
drcené ořechy na zdobení Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.