Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinovaná žebírka pečená s bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 321 kJ /
1 511 kcal
Bílkoviny54,12 g
– z toho živočišné bílkoviny50,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,12 g
Tuky133,45 g
– nasycené27,40 g
– nenasycené81,52 g
–– mononenasycené62,85 g
–– polynenasycené18,68 g
––– omega 33,11 g
Vláknina11,34 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 1,49 g
Sůl3,30 g
Sacharidy21,15 g
– cukry9,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřových masitých žeber Vepřová žebra 1000 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 1 rovná lžíce uzené papriky Paprika uzená
2 lžíce 2 lžíce sladké chilli omáčky Chilli omáčka 30 ml
1 lžíce 1 lžíce dobré sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce vinného octu Ocet lihový 15 ml
3 stroužky 3 stroužky utřeného česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
mletý kmín Kmín mletý
vývar (pivo, voda) Vývar masový
menší brambory Brambor zimní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.