Nutriční hodnoty (Marinovaná žebírka pečená s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 321 kJ / 1 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,12 g |
Tuky | 133,45 g |
– nasycené | 27,40 g |
– nenasycené | 81,52 g |
–– mononenasycené | 62,85 g |
–– polynenasycené | 18,68 g |
––– omega 3 | 3,11 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 1,49 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 21,15 g |
– cukry | 9,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřových masitých žeber | Vepřová žebra | 1000 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 1 rovná lžíce uzené papriky | Paprika uzená | |
2 lžíce 2 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce dobré sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce vinného octu | Ocet lihový | 15 ml |
3 stroužky 3 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
vývar (pivo, voda) | Vývar masový | |
menší brambory | Brambor zimní |