Nutriční hodnoty (Vepřová játra na meruňkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 424 kJ / 818 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 78,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
Tuky | 41,57 g |
– nasycené | 16,66 g |
– nenasycené | 19,90 g |
–– mononenasycené | 14,92 g |
–– polynenasycené | 4,98 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 8,34 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 401 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 28,44 g |
– cukry | 9,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřových jater | Játra vepřová | 400 g |
1 1 žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
10 půlek 10 půlek meruněk (kompot) | Dužina meruňky čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
worcester | Worcestrová omáčka | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
100 ml 100 ml vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |