Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na meruňkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 424 kJ /
818 kcal
Bílkoviny80,81 g
– z toho živočišné bílkoviny78,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,95 g
Tuky41,57 g
– nasycené16,66 g
– nenasycené19,90 g
–– mononenasycené14,92 g
–– polynenasycené4,98 g
––– omega 30,14 g
Vláknina8,34 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 401 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy28,44 g
– cukry9,03 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřových jater Játra vepřová 400 g
1 1 žlutá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
10 půlek 10 půlek meruněk (kompot) Dužina meruňky čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
worcester Worcestrová omáčka
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
100 ml 100 ml vývaru Vývar hovězí 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.