Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Punčové řezy s jahodovým džemem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie14 796 kJ /
3 536 kcal
Bílkoviny95,04 g
– z toho živočišné bílkoviny75,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,60 g
Tuky133,08 g
– nasycené45,63 g
– nenasycené64,75 g
–– mononenasycené49,49 g
–– polynenasycené15,26 g
––– omega 31,21 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 2,07 g
Sodík 1,04 g
Sůl2,72 g
Sacharidy485,40 g
– cukry409,00 g
––– laktóza20,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 PL 4 PL krystalového cukru Cukr bílý 60 g
4 PL 4 PL hladké mouky speciál Mouka pšeničná hladká 40 g
1 Kl 1 Kl prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
na špici nože sody bicarbony Jedlá soda
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 PL 4 PL krystalového cukru Cukr bílý 60 g
4 PL 4 PL hladké mouky speciál Mouka pšeničná hladká 40 g
1 KL 1 KL prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
na špici nože sody bicarbony Jedlá soda
200 ml 200 ml jahodového sirupu Sirup jahodový 200 ml
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
1 PL 1 PL cukru Cukr bílý 25 g
1 KL 1 KL punčového aroma Aroma citrónové
200 g 200 g bílé čokolády Čokoláda mléčná 25% 200 g
1 PL 1 PL oleje Olej řepkový 11 ml
na špici nože gelovou barvu E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
kapka kapka punčového aroma Aroma citrónové
250 ml 250 ml jahodového džemu Marmeláda jahodová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.