Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí plátek na špeku a červeném víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 980 kJ /
1 429 kcal
Bílkoviny106,37 g
– z toho živočišné bílkoviny103,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,52 g
Tuky94,95 g
– nasycené43,98 g
– nenasycené48,97 g
–– mononenasycené41,48 g
–– polynenasycené7,49 g
––– omega 30,45 g
Vláknina4,94 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 2,00 g
Sůl4,90 g
Sacharidy28,15 g
– cukry7,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g hovězího masa Hovězí kýta 450 g
100 g 100 g uzeného špeku Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 PL 1 PL hořčice Hořčice plnotučná 15 g
3 PL 3 PL rajčatové šťávy Šťáva z rajčete 45 ml
50 ml 50 ml červeného vína Víno červené suché 50 ml
1 PL 1 PL bramborového škrobu (Gustin) Bramborový škrob 15 g
sůl podle chuti Sůl mořská
pepř podle chuti Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.