Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkovo-makový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 291 kJ /
4 133 kcal
Bílkoviny83,48 g
– z toho živočišné bílkoviny17,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny66,10 g
Tuky223,18 g
– nasycené91,95 g
– nenasycené112,07 g
–– mononenasycené57,26 g
–– polynenasycené54,81 g
––– omega 31,34 g
Vláknina45,60 g
Cholesterol 655 mg
Sodík 213 mg
Sůl0,44 g
Sacharidy424,73 g
– cukry205,23 g
––– laktóza12,23 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
260 g 260 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 260 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 g 200 g mletého máku Mák modrý mletý 200 g
cca 100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
2 2 velká jablka Jablko čerstvé 300 g
200-250 ml 200-250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 225 ml
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
mletá skořice Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.