Nutriční hodnoty (Thajská polévka s krevetami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 254 kJ / 61 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
Tuky | 0,11 g |
– nasycené | 0,25 g |
– nenasycené | 0,92 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 12,45 g |
– cukry | 5,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
18 ks 18 ks šedých krevet | Krevety loupané | |
750 ml 750 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 750 ml |
široké rýžové nudle | Nudle rýžové | |
1 lžíce 1 lžíce limetkové šťávy | Šťáva z limetky | 15 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
kousek kousek vietnamské skořice | Skořice ceylonská | |
kousek kousek badyánu | Badyán | |
plátek plátek čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 30 ml |
1 1 naťová cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
čerstvý koriandr k podávání | Koriandr listy čerstvé |