Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Thajská polévka s krevetami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie254 kJ /
61 kcal
Bílkoviny1,95 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,95 g
Tuky0,11 g
– nasycené0,25 g
– nenasycené0,92 g
–– mononenasycené0,13 g
–– polynenasycené0,80 g
––– omega 30,00 g
Vláknina1,10 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,00 g
Sacharidy12,45 g
– cukry5,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
18 ks 18 ks šedých krevet Krevety loupané
750 ml 750 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 750 ml
široké rýžové nudle Nudle rýžové
1 lžíce 1 lžíce limetkové šťávy Šťáva z limetky 15 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru Cukr bílý 2.5 g
kousek kousek vietnamské skořice Skořice ceylonská
kousek kousek badyánu Badyán
plátek plátek čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
2 lžíce 2 lžíce rybí omáčky Rybí omáčka 30 ml
1 1 naťová cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
čerstvý koriandr k podávání Koriandr listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.