Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňové ragú s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 658 kJ /
1 591 kcal
Bílkoviny102,91 g
– z toho živočišné bílkoviny99,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,71 g
Tuky102,64 g
– nasycené53,12 g
– nenasycené45,20 g
–– mononenasycené35,75 g
–– polynenasycené9,45 g
––– omega 33,40 g
Vláknina11,73 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 317 mg
Sůl0,81 g
Sacharidy58,13 g
– cukry36,50 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velké brambory Brambor zimní 100 g
1 1 malá dýně Hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá
5 5 jarních cibulek Cibulka jarní čerstvá
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
400 g 400 g kuřecích prsou Kuře prso 400 g
1 KL 1 KL kari koření Kari 5 g
200 ml 200 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 200 ml
2 2 středně velká jablka Jablko čerstvé 300 g
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.