Nutriční hodnoty (Dýňové ragú s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 658 kJ / 1 591 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,71 g |
Tuky | 102,64 g |
– nasycené | 53,12 g |
– nenasycené | 45,20 g |
–– mononenasycené | 35,75 g |
–– polynenasycené | 9,45 g |
––– omega 3 | 3,40 g |
Vláknina | 11,73 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 317 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 58,13 g |
– cukry | 36,50 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 velké brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 malá dýně Hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
5 5 jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
400 g 400 g kuřecích prsou | Kuře prso | 400 g |
1 KL 1 KL kari koření | Kari | 5 g |
200 ml 200 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml |
2 2 středně velká jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |