Nutriční hodnoty (Řepná polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 919 kJ / 220 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,61 g |
| Tuky | 12,31 g |
| – nasycené | 7,45 g |
| – nenasycené | 4,16 g |
| –– mononenasycené | 3,17 g |
| –– polynenasycené | 0,99 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 3,58 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 466 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 20,02 g |
| – cukry | 17,44 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 200 g |
| 1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
| 100 g 100 g rýžové smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská |