Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky v žampionové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 333 kJ /
2 231 kcal
Bílkoviny333,65 g
– z toho živočišné bílkoviny326,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,45 g
Tuky70,28 g
– nasycené12,83 g
– nenasycené53,60 g
–– mononenasycené37,66 g
–– polynenasycené15,94 g
––– omega 32,95 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 770 mg
Sodík 2,79 g
Sůl4,46 g
Sacharidy27,43 g
– cukry10,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí prsa Kuře prso 1400 g
2-3 PL 2-3 PL olivového oleje Olej olivový 27.5 ml
sůl Sůl mořská
sušený česnek Česnek sušený
mletý kmín Kmín mletý
cca 200-250 g cca 200-250 g žampionů (1,5 krabičky) Žampion čerstvý 225 g
1 PL 1 PL olivového oleje Olej olivový 11 ml
1/3 1/3 pórku Pórek čerstvý
mletý kmín Kmín mletý
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml
250 ml 250 ml ovesné smetany Smetana ovesná 250 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.