Nutriční hodnoty (Citrónové grilované kuře na marocký způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 863 kJ / 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,22 g |
Tuky | 47,05 g |
– nasycené | 9,79 g |
– nenasycené | 35,56 g |
–– mononenasycené | 30,58 g |
–– polynenasycené | 4,97 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 22,26 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,18 g |
– cukry | 12,64 g |
––– laktóza | 0,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře | Kuře | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje extra virgin | Olej olivový | 40 ml |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
šťáva z 1-2 šťáva z 1-2 citrónů | Citrón čerstvý | 135 g |
kůra z 1-2 kůra z 1-2 citrónů | Citrón čerstvý | 135 g |
1 lžička 1 lžička šafránu | Šafrán sušený | 5 g |
2 lžička 2 lžička nastrouhaného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 10 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
koriandrová nať | Koriandr listy čerstvé | |
olivy | Olivy čerstvé zralé | |
brambory | Brambor zimní |