Nutriční hodnoty (Bramborová bábovka s mákem (bramborový makovník))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 114 kJ / 2 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,00 g |
Tuky | 84,72 g |
– nasycené | 10,64 g |
– nenasycené | 57,63 g |
–– mononenasycené | 17,38 g |
–– polynenasycené | 40,25 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 35,80 g |
Cholesterol | 525 mg |
Sodík | 519 mg |
Sůl | 2,46 g |
Sacharidy | 447,88 g |
– cukry | 263,48 g |
––– laktóza | 5,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vařených brambor ve slupce, již oloupaných | Brambor zimní | 400 g |
100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
160 g 160 g máku mletého | Mák modrý mletý | 160 g |
250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 2 prášky do pečiva | Kypřící prášek | 24 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
8 lžic 8 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |