Nutriční hodnoty (Pečený vepřový bůček s okurkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 15 378 kJ / 3 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 136,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,77 g |
Tuky | 292,26 g |
– nasycené | 87,87 g |
– nenasycené | 151,90 g |
–– mononenasycené | 122,90 g |
–– polynenasycené | 29,00 g |
––– omega 3 | 2,18 g |
Vláknina | 25,30 g |
Cholesterol | 473 mg |
Sodík | 827 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 95,73 g |
– cukry | 52,46 g |
––– laktóza | 28,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřového boku | Vepřový bok | 800 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku i se slupkou | Česnek čerstvý | 35 g |
1 PL 1 PL sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
sůl podle chuti | Sůl mořská | |
pepř podle chuti | Pepř černý | |
celý kmín podle chuti | Kmín | |
mletá červená paprika podle chuti | Paprika červená sušená | |
1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
4 PL 4 PL mouky hladké | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
3 PL 3 PL červeného vína z černého rybízu | Víno červené suché | 45 ml |
sůl podle chuti | Sůl mořská | |
cukr podle chuti | Cukr bílý | |
citronová šťáva - 1 citron | Šťáva z citrónu | |
4 ks 4 ks okurek zavařených | Okurka salátová čerstvá | 1000 g |