Nutriční hodnoty (Bezlepkové frgále)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 050 kJ / 1 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,74 g |
Tuky | 41,72 g |
– nasycené | 20,24 g |
– nenasycené | 17,45 g |
–– mononenasycené | 13,89 g |
–– polynenasycené | 3,56 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 16,30 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 212 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 236,14 g |
– cukry | 180,04 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
* polovina kynutého těsta (odkaz na recept níže) | ||
2 2 tvarohy v kostce | Tvaroh polotučný | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
10 g 10 g vanilkového pudinku (prášek) | Puding v prášku | 10 g |
50 g 50 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 50 g |
rumové aroma | Aroma rumové | |
250 g 250 g povidel (hrušková, jablečná, švestková) | Povidla | 250 g |
30 g 30 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 30 g |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
60 g 60 g Jizerky (zelená, nová receptura) | Mouka rýžová hladká | 60 g |