Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté maso zapečené se strouhanými bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 950 kJ /
2 139 kcal
Bílkoviny122,25 g
– z toho živočišné bílkoviny97,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,89 g
Tuky91,65 g
– nasycené28,70 g
– nenasycené52,26 g
–– mononenasycené40,60 g
–– polynenasycené11,66 g
––– omega 30,51 g
Vláknina30,41 g
Cholesterol 758 mg
Sodík 571 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy192,85 g
– cukry25,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 ml 200 ml rajského protlaku Protlak rajčatový 200 g
sůl Sůl mořská
mletý kmín Kmín mletý
petržel nať Petržel kořenová čerstvá
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
olej na vymazání pekáče Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.