Nutriční hodnoty (Mleté maso zapečené se strouhanými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 950 kJ / 2 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,89 g |
Tuky | 91,65 g |
– nasycené | 28,70 g |
– nenasycené | 52,26 g |
–– mononenasycené | 40,60 g |
–– polynenasycené | 11,66 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 30,41 g |
Cholesterol | 758 mg |
Sodík | 571 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 192,85 g |
– cukry | 25,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 ml 200 ml rajského protlaku | Protlak rajčatový | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
petržel nať | Petržel kořenová čerstvá | |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
olej na vymazání pekáče | Olej řepkový |