Nutriční hodnoty (Dýňový perníček/Pumpkin gingerbread)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 828 kJ / 3 305 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,14 g |
Tuky | 149,64 g |
– nasycené | 16,46 g |
– nenasycené | 122,10 g |
–– mononenasycené | 83,66 g |
–– polynenasycené | 38,44 g |
––– omega 3 | 10,22 g |
Vláknina | 31,15 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 6,03 g |
Sůl | 6,58 g |
Sacharidy | 424,00 g |
– cukry | 223,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220 g 220 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 220 g |
190 g 190 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 190 g |
210 g 210 g dýňového pyré | Pyré z dýně Hokkaidó | 210 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
120 ml 120 ml rostlinného olej | Olej řepkový | 120 ml |
80 ml 80 ml vody | Voda | 80 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3/4 lžičky 3/4 lžičky soli | Sůl mořská | 6 g |
1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
1 lžíce 1 lžíce dýňového koření | Skořice ceylonská mletá | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
tuk a mouka na přichystání formy | Mouka pšeničná hladká | |
2 lžičky 2 lžičky umletého nového koření | Nové koření | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky umletého hřebíčku | Hřebíček | 10 g |
3 lžíce 3 lžíce mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 45 g |
2 lžičky 2 lžičky nastrouhaného muškátového oříšku | Muškátový oříšek | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 10 g |