Nutriční hodnoty (Staročeské rachotkrumple, kudlánky, šmorn...)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 297 kJ / 1 266 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 18,57 g |
– nasycené | 4,54 g |
– nenasycené | 8,63 g |
–– mononenasycené | 6,02 g |
–– polynenasycené | 2,61 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 217 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 221,87 g |
– cukry | 7,47 g |
––– laktóza | 1,47 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 300 g 300 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
sádlo | Sádlo vepřové | |
cibule, česnek | Česnek čerstvý | |
kapie | Paprika červená čerstvá | |
petrželka nebo pažitka | Petržel nať čerstvá | |
sůl a pepř | Pepř černý |