Nutriční hodnoty (Bramborové šišky s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 451 kJ / 1 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,00 g |
Tuky | 42,75 g |
– nasycené | 18,70 g |
– nenasycené | 22,40 g |
–– mononenasycené | 9,50 g |
–– polynenasycené | 12,90 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 119 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 285,30 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
100 g 100 g dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 100 g |
150 g 150 g měkkého salámu | Měkký salám | 150 g |
vejce | Vejce slepičí | |
Solamyl | Bramborový škrob | |
fazolové lusky | Fazolky čerstvé | |
cibule | Cibule čerstvá | |
plátek plátek slaniny | Špek | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
sůl | Sůl mořská |