Nutriční hodnoty (Rajská omáčka s pečenými paprikami a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 8 323 kJ / 1 989 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 95,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,08 g |
Tuky | 94,07 g |
– nasycené | 36,24 g |
– nenasycené | 52,16 g |
–– mononenasycené | 36,84 g |
–– polynenasycené | 15,33 g |
––– omega 3 | 1,16 g |
Vláknina | 15,16 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 319 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 167,40 g |
– cukry | 24,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 lžic 5 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
sádlo (olej) | Sádlo vepřové | |
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
2-2,5 l 2-2,5 l vývaru | Vývar hovězí | 2250 ml |
1 sáček 1 sáček rýže (100 g) | Rýže bílá | 125 g |
10 kuliček 10 kuliček nového koření | Nové koření | |
10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
sůl, cukr, pepř na dochucení | Pepř černý | |
2 2 menší protlaky | ||
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
2 lžíce 2 lžíce perníku na strouhání | Perník |