Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ricottový koláč bez korpusu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 627 kJ /
4 691 kcal
Bílkoviny155,48 g
– z toho živočišné bílkoviny143,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,00 g
Tuky297,23 g
– nasycené173,83 g
– nenasycené101,93 g
–– mononenasycené90,59 g
–– polynenasycené11,35 g
––– omega 33,43 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 2,56 g
Sodík 1,27 g
Sůl2,93 g
Sacharidy346,73 g
– cukry257,33 g
––– laktóza34,93 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g změklého másla Máslo kravské 200 g
220 g 220 g cukru Cukr bílý 220 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
1 kg 1 kg ricotty (nebo tvarohu v kostce) Ricotta 1000 g
120 g 120 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 120 g
1/2 1/2 kypřícího prášku Kypřící prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.