Nutriční hodnoty (Ricottový koláč bez korpusu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 627 kJ / 4 691 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 143,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 297,23 g |
– nasycené | 173,83 g |
– nenasycené | 101,93 g |
–– mononenasycené | 90,59 g |
–– polynenasycené | 11,35 g |
––– omega 3 | 3,43 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 2,56 g |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,93 g |
Sacharidy | 346,73 g |
– cukry | 257,33 g |
––– laktóza | 34,93 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g změklého másla | Máslo kravské | 200 g |
220 g 220 g cukru | Cukr bílý | 220 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1 kg 1 kg ricotty (nebo tvarohu v kostce) | Ricotta | 1000 g |
120 g 120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
1/2 1/2 kypřícího prášku | Kypřící prášek |