Nutriční hodnoty (Ruské pirohy s uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 118 kJ / 2 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 130,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,73 g |
Tuky | 55,30 g |
– nasycené | 14,07 g |
– nenasycené | 27,22 g |
–– mononenasycené | 19,14 g |
–– polynenasycené | 8,08 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 19,30 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 4,67 g |
Sůl | 10,78 g |
Sacharidy | 345,05 g |
– cukry | 34,45 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
150 ml 150 ml vlahého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
450 g 450 g prosáté hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 450 g |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
lžička lžička soli | Sůl mořská | |
půlka půlka rozehřátého vlahého másla | Máslo kravské | |
3 3 vejce +1 vejce na potření | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl a pepř | Pepř černý | |
asi 500 g 500 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 500 g |
hrst hrst nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá |