Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrzák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 207 kJ /
2 201 kcal
Bílkoviny120,23 g
– z toho živočišné bílkoviny64,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,40 g
Tuky18,26 g
– nasycené5,11 g
– nenasycené9,51 g
–– mononenasycené5,21 g
–– polynenasycené4,30 g
––– omega 30,12 g
Vláknina49,90 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 226 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy375,42 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 300 g 300 g pečeného vepřového masa (nebo uzeného) Vepřová kýta 300 g
2 hrsti 2 hrsti škvarků Škvarky
400 g 400 g hrubé pšeničné krupice Krupice pšeničná hrubá 400 g
1 PL 1 PL majoránky Majoránka sušená 20 g
1 PL 1 PL sušené saturejky (nebo pokrájené natě) Saturejka sušená 15 g
pepř Pepř černý
sůl podle chuti Sůl mořská
3 3 velké stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
cca 250-300 ml cca 250-300 ml masového vývaru Vývar masový 275 ml
( 2 2 vařené brambory)
sádlo na vymazání plechu Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.