Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Opékancové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie20 723 kJ /
4 953 kcal
Bílkoviny148,31 g
– z toho živočišné bílkoviny80,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny67,48 g
Tuky236,29 g
– nasycené113,90 g
– nenasycené101,62 g
–– mononenasycené77,78 g
–– polynenasycené23,84 g
––– omega 33,64 g
Vláknina19,35 g
Cholesterol 2,02 g
Sodík 999 mg
Sůl2,53 g
Sacharidy548,60 g
– cukry172,40 g
––– laktóza39,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
sůl Sůl mořská
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
250 ml 250 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
30 g 30 g droždí Droždí pekařské lisované 30 g
1 KL 1 KL cukru Cukr bílý 5 g
mletý mák Mák modrý mletý
vanilkový cukr Cukr vanilkový
máslo Máslo kravské
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 PL 4 PL krystalového cukru Cukr bílý 60 g
4 PL 4 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
1 KL 1 KL prášek do pečiva Kypřící prášek 4 g
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
2 2 Zlaté klasy Puding v prášku
1 PL 1 PL moučkového cukru Cukr bílý 25 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
100 ml 100 ml dřínkového džemu Džem ze směsi ovoce
1 KL 1 KL máku celého Mák modrý 5 g
300 ml 300 ml šlehačky 36 % Šlehačka 35% 300 ml
2 2 bal Smetafixu Ztužovač šlehačky
1 PL 1 PL krystalového cukru Cukr bílý 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.