Nutriční hodnoty (Rybí salát se sýrem a jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 972 kJ / 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,43 g |
Tuky | 33,38 g |
– nasycené | 11,90 g |
– nenasycené | 19,55 g |
–– mononenasycené | 8,77 g |
–– polynenasycené | 10,77 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 3,52 g |
Cholesterol | 86 mg |
Sodík | 993 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 16,97 g |
– cukry | 15,17 g |
––– laktóza | 10,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 zavináče | Zavináče | |
cca 70 g 70 g tvrdého sýru (Gouda, Eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 70 g |
1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
hrst hrst mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
1-2 1-2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
150 g 150 g hustého jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce majonézy | Majonéza | 22.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr a ocet podle chuti | Cukr bílý |