Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbovo-pórkové vepřové maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 248 kJ /
1 015 kcal
Bílkoviny133,49 g
– z toho živočišné bílkoviny131,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,89 g
Tuky42,17 g
– nasycené18,85 g
– nenasycené16,35 g
–– mononenasycené14,16 g
–– polynenasycené2,19 g
––– omega 30,26 g
Vláknina18,37 g
Cholesterol 312 mg
Sodík 395 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy17,05 g
– cukry8,14 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového masa (kýta, plec, karé, krkovice) Vepřová kýta 600 g
1,5-2 lžíce 1,5-2 lžíce drtě sušených hub - dle chuti Houby sušené směs 26.25 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
drcený kmín Kmín mletý
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
1 1 pórek Pórek čerstvý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
vývar dle potřeby Vývar hovězí
2 dl 2 dl smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
jíška Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.