Nutriční hodnoty (Houbovo-pórkové vepřové maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 248 kJ / 1 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 131,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,89 g |
Tuky | 42,17 g |
– nasycené | 18,85 g |
– nenasycené | 16,35 g |
–– mononenasycené | 14,16 g |
–– polynenasycené | 2,19 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 18,37 g |
Cholesterol | 312 mg |
Sodík | 395 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 17,05 g |
– cukry | 8,14 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového masa (kýta, plec, karé, krkovice) | Vepřová kýta | 600 g |
1,5-2 lžíce 1,5-2 lžíce drtě sušených hub - dle chuti | Houby sušené směs | 26.25 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
vývar dle potřeby | Vývar hovězí | |
2 dl 2 dl smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
jíška | Jíška máslová |