Nutriční hodnoty (Řezy Ladislav)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 29 474 kJ / 7 045 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,55 g |
Tuky | 309,44 g |
– nasycené | 172,34 g |
– nenasycené | 120,82 g |
–– mononenasycené | 102,16 g |
–– polynenasycené | 18,67 g |
––– omega 3 | 1,41 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 2,01 g |
Sodík | 3,89 g |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 956,56 g |
– cukry | 657,18 g |
––– laktóza | 5,37 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké výběrové mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
50 g 50 g sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
3 PL 3 PL medu | Med nepasterovaný | 108 g |
2 PL 2 PL mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
2 PL 2 PL zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 KL 1 KL skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 KL 1 KL sody bikarbony | Jedlá soda | 12 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 PL 4 PL krystalového cukru | Cukr bílý | 60 g |
4 PL 4 PL hladké výběrové mouky | Mouka pšeničná hladká | |
na hrot nože sody bikarbony | Jedlá soda | |
600 ml 600 ml horké vody | Voda | 600 ml |
3 PL 3 PL černé instantní kávy | Káva instantní sušená | 45 g |
1 KL 1 KL skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
3 PL 3 PL medu | Med nepasterovaný | 108 g |
2 balíčky 2 balíčky Zlatého klasu | Puding v prášku | |
1 PL 1 PL vaječného likéru | Likér vaječný | 15 ml |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
černá káva | Káva espresso | |
jahodový džem na korpusy | Marmeláda jahodová |