Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řezy Ladislav)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie29 474 kJ /
7 045 kcal
Bílkoviny96,81 g
– z toho živočišné bílkoviny49,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,55 g
Tuky309,44 g
– nasycené172,34 g
– nenasycené120,82 g
–– mononenasycené102,16 g
–– polynenasycené18,67 g
––– omega 31,41 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 2,01 g
Sodík 3,89 g
Sůl1,13 g
Sacharidy956,56 g
– cukry657,18 g
––– laktóza5,37 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké výběrové mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
50 g 50 g sádla Sádlo vepřové 50 g
3 PL 3 PL medu Med nepasterovaný 108 g
2 PL 2 PL mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
2 PL 2 PL zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
1 KL 1 KL skořice Skořice ceylonská 8 g
1 KL 1 KL sody bikarbony Jedlá soda 12 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 PL 4 PL krystalového cukru Cukr bílý 60 g
4 PL 4 PL hladké výběrové mouky Mouka pšeničná hladká
na hrot nože sody bikarbony Jedlá soda
600 ml 600 ml horké vody Voda 600 ml
3 PL 3 PL černé instantní kávy Káva instantní sušená 45 g
1 KL 1 KL skořice Skořice ceylonská 8 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
3 PL 3 PL medu Med nepasterovaný 108 g
2 balíčky 2 balíčky Zlatého klasu Puding v prášku
1 PL 1 PL vaječného likéru Likér vaječný 15 ml
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
černá káva Káva espresso
jahodový džem na korpusy Marmeláda jahodová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.