Nutriční hodnoty (Dušičky – kosti svatých)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 30
Energie | 10 229 kJ / 2 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 54,81 g |
– nasycené | 22,94 g |
– nenasycené | 23,88 g |
–– mononenasycené | 16,20 g |
–– polynenasycené | 7,68 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 761 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 406,63 g |
– cukry | 65,24 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g proseté hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
40 g 40 g krupicového cukru | Cukr bílý | 40 g |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
citronová kůra z 1 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
mléko podle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% |