Nutriční hodnoty (Dušičky - rohlíkové pečivo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 15 416 kJ / 3 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,40 g |
Tuky | 88,57 g |
– nasycené | 46,19 g |
– nenasycené | 36,25 g |
–– mononenasycené | 26,29 g |
–– polynenasycené | 9,96 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 41,40 g |
Cholesterol | 712 mg |
Sodík | 319 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 610,41 g |
– cukry | 268,41 g |
––– laktóza | 12,81 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
70 g 70 g cukru | Cukr bílý | 70 g |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
250 ml 250 ml vlahého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
400 g 400 g švestkových povidel | Povidla | 400 g |
2 lžíce 2 lžíce mandlí, nejlépe nasekaných | ||
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |