Nutriční hodnoty (Dušené vepřové à la ražniči)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 937 kJ / 2 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,52 g |
Tuky | 195,94 g |
– nasycené | 90,84 g |
– nenasycené | 98,04 g |
–– mononenasycené | 83,81 g |
–– polynenasycené | 14,24 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 9,16 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 3,68 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 15,21 g |
– cukry | 7,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového masa - plec, kýta... | Vepřová kýta | 600 g |
2 2 kvalitní špekáčky | Špekáček | |
60 g 60 g uzeného špeku | Špek | 60 g |
150 g 150 g moravské slaniny (nebo anglické...) | Špek | 150 g |
120 g 120 g cibule | Cibule čerstvá | 120 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
bylinky dle chuti, pokud je máme rádi | Petržel nať čerstvá | |
vývar | Vývar hovězí | |
jíška nebo záklechtka | Jíška máslová |