Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené vepřové à la ražniči)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 937 kJ /
2 375 kcal
Bílkoviny135,87 g
– z toho živočišné bílkoviny133,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,52 g
Tuky195,94 g
– nasycené90,84 g
– nenasycené98,04 g
–– mononenasycené83,81 g
–– polynenasycené14,24 g
––– omega 30,27 g
Vláknina9,16 g
Cholesterol 387 mg
Sodík 3,68 g
Sůl9,00 g
Sacharidy15,21 g
– cukry7,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového masa - plec, kýta... Vepřová kýta 600 g
2 2 kvalitní špekáčky Špekáček
60 g 60 g uzeného špeku Špek 60 g
150 g 150 g moravské slaniny (nebo anglické...) Špek 150 g
120 g 120 g cibule Cibule čerstvá 120 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
bylinky dle chuti, pokud je máme rádi Petržel nať čerstvá
vývar Vývar hovězí
jíška nebo záklechtka Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.