Nutriční hodnoty (Indické kari s krevetami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 660 kJ / 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,25 g |
Tuky | 38,25 g |
– nasycené | 33,25 g |
– nenasycené | 2,48 g |
–– mononenasycené | 2,13 g |
–– polynenasycené | 0,35 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 9,75 g |
– cukry | 7,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek jasmínové rýže | Rýže jasmínová natural | |
20 20 krevet (vyloupané tygří) | Krevety loupané | |
250 ml 250 ml kokosového mléka | Nápoj kokosový | 250 ml |
kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
čerstvý zázvor | Zázvor čerstvý | |
lžíce lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | |
sůl | Sůl mořská | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
tikka masala | Koření pěti vůní | |
kurkuma | Kurkuma mletá |