Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Indické kari s krevetami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 660 kJ /
397 kcal
Bílkoviny3,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,25 g
Tuky38,25 g
– nasycené33,25 g
– nenasycené2,48 g
–– mononenasycené2,13 g
–– polynenasycené0,35 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy9,75 g
– cukry7,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek jasmínové rýže Rýže jasmínová natural
20 20 krevet (vyloupané tygří) Krevety loupané
250 ml 250 ml kokosového mléka Nápoj kokosový 250 ml
kukuřice Kukuřice sterilovaná
čerstvý zázvor Zázvor čerstvý
lžíce lžíce hnědého cukru Cukr třtinový
sůl Sůl mořská
chilli Chilli paprička sušená
tikka masala Koření pěti vůní
kurkuma Kurkuma mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.