Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Královský jablečný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 833 kJ /
3 306 kcal
Bílkoviny63,63 g
– z toho živočišné bílkoviny12,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,38 g
Tuky21,11 g
– nasycené5,86 g
– nenasycené10,45 g
–– mononenasycené4,17 g
–– polynenasycené6,28 g
––– omega 30,71 g
Vláknina41,90 g
Cholesterol 265 mg
Sodík 189 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy694,45 g
– cukry311,88 g
––– laktóza5,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
33 cm 33 cm plech 33x23 cm
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
1 1 Hera Margarín
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
7 lžic 7 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 105 ml
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
3 3 vanilkové pudinky Puding v prášku 120 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
8 lžic 8 lžic krystalového cukru Cukr bílý 120 g
2 lžíce 2 lžíce hrozinek Rozinky 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.