Nutriční hodnoty (Krůtí játra na cibulce s basmati rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 972 kJ / 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 12,40 g |
– nasycené | 4,24 g |
– nenasycené | 4,24 g |
–– mononenasycené | 2,12 g |
–– polynenasycené | 2,12 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,96 g |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 7,16 g |
– cukry | 4,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g krůtích jater | Játra krůtí | 400 g |
4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička hnědého cukru | Cukr třtinový | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce domácího nebo bio kečupu | ||
1 sáček 1 sáček basmati rýže | Rýže basmati loupaná |