Nutriční hodnoty (Medové jablečné řezy s piškoty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 25
Energie | 23 834 kJ / 5 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,07 g |
Tuky | 169,94 g |
– nasycené | 86,75 g |
– nenasycené | 72,47 g |
–– mononenasycené | 55,12 g |
–– polynenasycené | 17,35 g |
––– omega 3 | 2,03 g |
Vláknina | 58,00 g |
Cholesterol | 508 mg |
Sodík | 3,78 g |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 928,13 g |
– cukry | 655,55 g |
––– laktóza | 38,19 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
1 Kl 1 Kl sody bicarbony | Jedlá soda | 12 g |
100 g 100 g práškového cukru | Cukr bílý | 100 g |
3 PL 3 PL medu | Med nepasterovaný | 108 g |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 PL 2 PL zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
1,5 kg 1,5 kg jablek nakrájených | Jablko čerstvé | 1500 g |
1 KL 1 KL skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
180 g 180 g práškového cukru | Cukr bílý | 180 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
3 3 bal. zlatého klasu | Puding v prášku | |
2,5 2,5 bal dlouhých piškotů | Piškoty | |
100 ml 100 ml mléka + 2 PL rumu na máčení piškotů | Piškoty | |
Navrch: čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
200 g 200 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 200 g |
1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 PL 1 PL zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 25 ml |
1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
2 PL 2 PL meruňkového džemu | Džem meruňkový | 30 g |