Nutriční hodnoty (Vláčný jogurtový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 758 kJ / 4 005 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,49 g |
Tuky | 130,07 g |
– nasycené | 20,40 g |
– nenasycené | 99,91 g |
–– mononenasycené | 70,74 g |
–– polynenasycené | 29,17 g |
––– omega 3 | 8,38 g |
Vláknina | 20,52 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 391 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 607,00 g |
– cukry | 249,50 g |
––– laktóza | 13,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 ml 400 ml polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
200 ml 200 ml cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 malé bílé jogurty | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
375 g 375 g tvarohu (1,5 vaničky) | Tvaroh polotučný | 375 g |
1,5 sáčku 1,5 sáčku vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 72 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
cukr krupice (podle chuti) | Cukr bílý | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
změklé máslo | Máslo kravské | |
cukr krupice | Cukr bílý | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
nahrubo drcené ořechy | Vlašské ořechy |