Nutriční hodnoty (Znojemské vepřové ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 009 kJ / 1 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,74 g |
Tuky | 81,53 g |
– nasycené | 29,16 g |
– nenasycené | 42,09 g |
–– mononenasycené | 34,82 g |
–– polynenasycené | 7,28 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 5,34 g |
Cholesterol | 793 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,47 g |
Sacharidy | 25,30 g |
– cukry | 6,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového masa | Vepřová kýta | 600 g |
50 g 50 g uzeného špeku | Špek | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
2 PL 2 PL rajčatové šťávy | Šťáva z rajčete | 30 ml |
1 PL 1 PL hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 15 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
2 2 vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl podle chuti | Sůl mořská | |
koření podle chuti | Pepř černý | |
čerstvá majoránka | Majoránka čerstvá | |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená |