Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Znojemské vepřové ragú)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 009 kJ /
1 436 kcal
Bílkoviny148,85 g
– z toho živočišné bílkoviny145,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,74 g
Tuky81,53 g
– nasycené29,16 g
– nenasycené42,09 g
–– mononenasycené34,82 g
–– polynenasycené7,28 g
––– omega 30,47 g
Vláknina5,34 g
Cholesterol 793 mg
Sodík 1,50 g
Sůl3,47 g
Sacharidy25,30 g
– cukry6,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového masa Vepřová kýta 600 g
50 g 50 g uzeného špeku Špek 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 PL 1 PL hořčice Hořčice plnotučná 15 g
2 PL 2 PL rajčatové šťávy Šťáva z rajčete 30 ml
1 PL 1 PL hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 15 g
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
2 2 vařená vejce Vejce slepičí 140 g
sůl podle chuti Sůl mořská
koření podle chuti Pepř černý
čerstvá majoránka Majoránka čerstvá
mletá červená paprika Paprika červená sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.