Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Biskupský chlebíček se sušeným ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 466 kJ /
5 131 kcal
Bílkoviny92,36 g
– z toho živočišné bílkoviny42,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,30 g
Tuky256,00 g
– nasycené131,99 g
– nenasycené106,28 g
–– mononenasycené76,14 g
–– polynenasycené30,14 g
––– omega 33,75 g
Vláknina25,50 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 1,08 g
Sůl3,00 g
Sacharidy570,93 g
– cukry297,03 g
––– laktóza15,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
150 g 150 g moučkového cukru (nebo dle chuti) Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
50 ml 50 ml rumu Rum 50 ml
40 g 40 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 40 g
60 g 60 g rozinek Rozinky 60 g
70 g 70 g sušeného ovoce (např. meruňky, švestky, třešně) Sušené ovoce směs 70 g
citronová kůra (dle chuti) Citronová kúra čerstvá
pomerančová kůra (dle chuti) Pomerančová kůra čerstvá
70 ml 70 ml podmáslí (nebo mléka) Podmáslí 70 g
máslo na vymazání formy Máslo kravské
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
100 g 100 g čokolády (nebo čokoládové polevy) Čokoláda mléčná 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.