Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 237 kJ / 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,31 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,75 g |
Tuky | 16,97 g |
– nasycené | 4,10 g |
– nenasycené | 7,96 g |
–– mononenasycené | 6,20 g |
–– polynenasycené | 1,76 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 601 mg |
Sodík | 339 mg |
Sůl | 0,73 g |
Sacharidy | 35,10 g |
– cukry | 2,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
50 g 50 g celeru | Celer bulva čerstvá | 50 g |
1 kousek 1 kousek pórku | Pórek čerstvý | |
1 plátek 1 plátek anglické slaniny | Anglická slanina | |
150 g 150 g kuřecích prsou | Kuře prso | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
máslo | Máslo kravské | |
křen strouhaný | Křen čerstvý | |
sýr strouhaný | Sýr kravský tvrdý 30% |