Nutriční hodnoty (Brokolicový nákyp II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 351 kJ / 801 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 38,04 g |
– nasycené | 9,08 g |
– nenasycené | 18,10 g |
–– mononenasycené | 14,05 g |
–– polynenasycené | 4,06 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 3,84 g |
Sacharidy | 17,80 g |
– cukry | 8,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
150 g 150 g uzeného masa nebo šunky | Vepřová plec uzená | 150 g |
1 1 mozarella | Mozzarella kravská | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
hrnek hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl, pepř | Pepř černý | |
máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské |