Nutriční hodnoty (Makovo-mandarinkovy koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 6 301 kJ / 1 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,05 g |
Tuky | 68,41 g |
– nasycené | 13,18 g |
– nenasycené | 45,63 g |
–– mononenasycené | 24,42 g |
–– polynenasycené | 21,21 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 25,90 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 306 mg |
Sůl | 0,89 g |
Sacharidy | 164,81 g |
– cukry | 75,99 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g Hery | Margarín | 50 g |
50 g 50 g medu | Med nepasterovaný | 50 g |
50 g 50 g máku | Mák modrý | 50 g |
2 2 banány - rozmačkat vidličkou | Banán čerstvý | 180 g |
100 g 100 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
mandarinky | Mandarinka čerstvá |