Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohový Rudolf)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie18 634 kJ /
4 454 kcal
Bílkoviny138,49 g
– z toho živočišné bílkoviny134,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,11 g
Tuky289,77 g
– nasycené166,13 g
– nenasycené102,82 g
–– mononenasycené88,25 g
–– polynenasycené14,57 g
––– omega 32,47 g
Vláknina8,04 g
Cholesterol 2,12 g
Sodík 1,18 g
Sůl2,53 g
Sacharidy318,91 g
– cukry295,25 g
––– laktóza37,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
6 PL 6 PL krystalového cukru Cukr bílý 90 g
6 PL 6 PL hladké výběrové mouky Mouka pšeničná hladká
1 KL 1 KL prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1 PL 1 PL holandského kakaa Kakao prášek 15 g
600 g 600 g hrudkovitého tvarohu Tvaroh polotučný 600 g
250 g 250 g mascarpone Mascarpone 250 g
1 1 bal. želatiny za studena Želatina vepřová
100 g 100 g práškového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 citrón kůra i šťáva Citrón čerstvý 90 g
1 1 bal keksů BB Dobré ráno
2 PL 2 PL jahodového džemu Marmeláda jahodová 30 g
300 ml 300 ml šlehačky 33% Šlehačka 35% 300 ml
2 2 bal. smetafixu Ztužovač šlehačky
1 PL 1 PL práškového cukru Cukr bílý 25 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
1 PL 1 PL cukru Cukr bílý 25 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.