Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vláčná šlehačková buchta / bábovka s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 296 kJ /
3 417 kcal
Bílkoviny63,18 g
– z toho živočišné bílkoviny32,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,14 g
Tuky168,18 g
– nasycené61,01 g
– nenasycené93,78 g
–– mononenasycené70,55 g
–– polynenasycené23,23 g
––– omega 36,30 g
Vláknina16,10 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 398 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy404,60 g
– cukry182,17 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g jablek hrubě nastrouhaných Jablko čerstvé 200 g
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
cca 1 lžička cca 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
150 g 150 g cukru krupice (dle sladkosti jablek) Cukr bílý 150 g
1 lžička 1 lžička citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
rozinky Rozinky
brusinky Brusinky zavařené
nasekané ořechy. kokos nebo mandle Kokos strouhaný
čokoláda Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.